Wat een fijn nieuws dit! De sympathieke Christophe van Beetgraag die organiseert gewoonweg een culinair festival in mijnen hof! Wel niet letterlijk in mijnen hof, eerder het Sterckshof, maar dat zijn details. Deurne Noord represent! Het ziet er culinair allemaal erg goed uit, en ook liefhebbers van een streepje digitale muziek, zullen helemaal aan hun trekken komen. Lees je even mee?

Liefhebbers van culinaire en muzikale hoogstandjes kunnen op 9 september 2017 terecht bij Ampersand, een gloednieuw festival in Antwerpen. Ampersand staat voor een ontdekkingsreis waarbij locatie, eten en muziek perfect samenkomen.

Foodies, muziekliefhebbers en levensgenieters kunnen op 9 september op ontdekkingsreis tijdens het nieuwe festival Ampersand. De eerste editie van dit culinaire festival vindt plaats in de prachtige tuinen van Kasteel Sterckshof in Deurne.

De kasteeltuinen bieden die dag plaats aan chef Alex Verhoeven van Fleur de Sel (Kasterlee), Nathan van Echelpoel van restaurant Nathan (Antwerpen) en Bart Gils van Signatuur (Hoogstraten). Deze topchefs serveren er tussen 12u en 17u hun favoriete gerechten in de Tasty Garden. Bij een heerlijk gerecht hoort ook een lekker drankje. Hentho Gin, Bierparadijs en Nice Wine bieden de gasten gelijktijdig een speciaal samengesteld assortiment dranken aan. 

In de Musical Jungle zullen tot 24u beats te horen zijn van niemand minder dan Leesa, Solco, Daniel Sevic en Senne B.

Free Gin & Tonic met HenTho Gin bij elk inkomticket!

“Ampersand biedt de gasten hoogstandjes van gevestigde en opkomende muzikale en culinaire chefs. Er zijn geen twee dingen die mensen meer met elkaar verbinden dan eten en muziek. Ampersand is dan ook dé ontdekkingstocht voor je zintuigen”, aldus Christophe Verwimp, organisator en bezieler van het festival.

Christophe Verwimp en medeorganisator Tom Dieleman willen gasten de mogelijkheid bieden zelf te bepalen waar hun interesse ligt. “Er zullen tickets op maat beschikbaar zijn. Voor de een meer beats, voor de ander meer food. Of wanneer je, net als ons, beiden even belangrijk vindt, ga je gewoon voor de full option.”

Tickets:

Tickets zijn nu beschikbaar via de officiële website: http://www.ampersand2017.be/

Informatie:

Waar: Kasteel Sterckshof te Deurne.
Wanneer: 9 september 2017, van 12.00 – 24.00.
Website hier en hou zeker ook de Facebookpagina in de gaten! 

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.