Contact

 

Hallo daar! Welkom bij Avocado van de Duivel. Ik ben Caroline D’hont. Ik hou van koken en schrijven. Zo veel, dat ik er mijn beroep van gemaakt heb.

Ik ben freelance copywriter. Ik heb enkele jaren als copywriter in een creatief team bij reclamebureau’s gewerkt, en nadien ook als culinaire redactrice en community manager bij online kookplatforms. Ik heb een voorliefde om te schrijven over alles wat met het culinaire te maken heeft, maar ik kan ook bogen op mijn uitgebreide ervaring in de reclame- en marketingwereld. Neem hier een kijkje in mijn portfolio.

Daarnaast adviseer ik ook horeca-ondernemers in hun (online) communicatie. Ik ontwikkel een social media strategie voor hen, waar ze ofwel zelf mee aan de slag kunnen, of ik zorg voor het beheer van social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Meer over mijn professionele activiteiten lees je hier. 

Ben je dus op zoek naar iemand die je kan helpen bij jouw culinair project of een copywriter die meer smaak geeft aan jouw teksten? Heb je mijn mediakit nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Met smakelijke groeten,
Caroline