Volgende week is het weer Restaurantweek. Je kan dan voor €27,5 pp  (of € 22,5 voor de lunch) een gastronomisch 3-gangenmenu gaan eten aan een wijde selectie van meestal erg behoorlijke restaurants (10 tot 20 euro meer in sterrenrestaurants). Mijn ervaringen in het verleden waren over het algemeen positief, en heel soms was ik een beetje teleurgesteld. Maar dat is natuurlijk ook zo met ‘gewone’ restaurantbezoeken, niet waar?

Fin, ik zal het zeggen zoals het is: er is mij gevraagd om er iets over te schrijven, en ik mag dan ook één van de menu’s gaan uitproberen. Volgende maandag 3 juni schuif ik dus mijn voetjes onder tafel bij L’Epicerie du Cirque, een restaurant dat al lang op mijn verlanglijstje prijkt, en onlangs ook verhuisd en volledig vernieuwd is naar het Bistronomie-concept.

Je kan nu meteen ook een tafeltje reserveren en jouw plaatsje verzekeren, of wachten op mijn ervaringen en zo kans lopen dat er geen plaats meer vrij is, keuzes keuzes!

www.restaurantweek.be/blogavocadovandeduivel

Nu kijk, moest dat laatste het geval zijn, dan zijn er misschien nog wel enkele restaurants in het Antwerpse die ik je met zekerheid kan aanraden:

De Restaurantweek loopt van  maandag 3 juni tot zondag 9 juni, en je kan reserveren voor lunch of diner. Let op, sommige restaurants zijn al volzet helaas, de volgende keer probeer ik voor een ‘pre-boekingscode’ te zorgen!

Reserveren kan je dus hier: www.restaurantweek.be/blogavocadovandeduivel

Laat zeker weten hoe het geweest is!

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.