Sinds enkele maanden heb ik een leuke samenwerking met webshop pimenton.be. Daarop vind je werkelijk alles van (droge) voeding waarvan je foodie hartje kan dromen. Uit alle hoeken van de wereld. Waar Ottolenghi zou winkelen, moest hij het zelf niet aanbieden :-).

Elke maand ga ik aan de slag met één of enkele van de producten uit de webshop. Droomopdracht, I know :-). Het werd dan ook hoog tijd om eens een overzichtje te maken, want ik ben best trots op de gerechten die ik ondertussen gemaakt heb. Als je op de titel klikt, ga je rechtstreeks naar het artikel op de website.

Okonomiyaki

Shaoxing rijstazijn

Jiaozi – Chinese dumplings

Rendang

Nikkei keuken: de perfecte fusie tussen Japanse en Peruviaanse keuken

Sabich: broodje Tel Aviv

De ultieme zeevruchtenpaella

Elke maand verschijnt er dus een nieuw artikel van mij op de blog van pimenton.be. Ik verzorg trouwens ook de maandelijkse nieuwsbrief, daarop kan je je ook inschrijven (onderaan de homepagina, in de footer), dan mis je geen enkele update ;-). En ga zeker ook eens snuisteren tussen de zalige producten ;-).

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.