Dit gerecht maakte ik met de MySpirelli van DOMO. Je leest er hier alles over.

Ingrediënten voor 2

  • 500 gr zoete aardappel
  • 1 avocado
  • 100 gr feta
  • sap van 1 limoen
  • satékruiden
  • olijfolie
  • handjevol korianderblaadjes
  • bicky-uitjes
  • enkele lente-uitjes

Bereiding

  1. Schil de zoete aardappel. Haal ze door de spiralizer. Verdeel over een ovenschaal en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Zet 15 minuten in een oven van 200 graden.
  2. Snij de avocado in blokjes en besprenkel met het sap van de limoen. Verkruimel de feta. Snij de lente-ui in ringetjes.
  3. Haal de zoete aardappel noedels uit de oven, en draai op op de borden. Bestrooi met wat satékruiden (guilty pleasure uit het frituur) en besprenkel met olijfolie. Leg er de blokjes avocado, feta, korianderblaadjes, lente-uitjes op. Strooi er ook nog wat bicky-uitjes over (nóg zo’n frituur-GP). Kruid met peper en zout.
  4. Zet jezelf in de zetel je bord en een vork en geniet!
Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.