Ik heb er al wat blogposts aan gewijd: die keer dat ik, samen met de meisjes van Mi’dinettes voor een 30-tal bloggers een Nieuwjaarsdiner in mekaar mocht boksen. Eerst was er het bezoek aan de Carrefour-beurs, dan de voorbereidingen, en vorige week was het eindelijk zo ver: op 6 november al aftellen voor het nieuwe jaar bij Les Filles in Brussel!
CarrefourNYE b - 4 CarrefourNYE b - 3
We begonnen rond 12u ’s middags met onze voorbereidingen (de dag ervoor hadden we ook al wat gedaan). Gezellig sfeertje daar bij Les Filles, en terwijl les Mi’dinettes en ik in de keuken stonden, zorgden de meisjes van Walkie Talkie voor de decoratie. Wat.een.metamorfose! Echt knap hoe ze het ingericht hebben! Er kwam heel wat decoratie van bij Ava (confetti-canons! pompons, een 2016 in goud!) en prachtige sfeerdecoratie (zoals tafelconfetti!) van bij Studio Lala. Er werd een gouden photo-wall gemaakt, en leuke bordjes met originele quotes op. Er was ook een instax-camera, voor instant fotootjes, superleuk!
CarrefourNYE b - 1 CarrefourNYE b - 2 CarrefourNYE - 16 CarrefourNYE - 20
Om 20u kwamen de bloggers toe, en plots was het feest begonnen! Het werd een gezellige boel, en er was echt een gemoedelijke sfeer. Er werden héél wat instagrammekes gemaakt, en af en toe ging er eens een confetti-kanon af. Ook het eten werd enthousiast onthaald, oef! Zo’n avond vliegt altijd erg snel voorbij, als je als gastvrouw rondloopt. Jammer dat ik niet met iedereen uitgebreid kon babbelen, maar zo gaat dat he. En voor ik het wist, waren we al aan’t aftellen naar middernacht, grappig!
CarrefourNYE b - 2 CarrefourNYE - 21 CarrefourNYE - 18 CarrefourNYE - 17 CarrefourNYE - 15 CarrefourNYE - 14 CarrefourNYE - 13 CarrefourNYE - 12 CarrefourNYE - 11 CarrefourNYE - 19 CarrefourNYE - 10 CarrefourNYE - 8 CarrefourNYE - 7 CarrefourNYE - 5 CarrefourNYE - 4 CarrefourNYE - 2 CarrefourNYE - 1
Merci iedereen, ik hoop dat jullie ervan genoten hebben, en alvast wat inspiratie opgedaan hebben. Happy 2016 y’all!

Foto © David Pintens

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.