Hey, wist je het al? Vandaag begint Week van de Fair Trade (van 5 tot 15, da’s zelfs een dikke week!). En kan ik alleen maar aanmoedigen, toch, zeker als er een leuke give-away bij hoort! Delhaize is één van de pioniers als het aankomt op de verkoop van Fair Trade producten:

“Delhaize lanceerde 27 jaar geleden als eerste retailer in België Faitrade-producten in haar assortiment. Doorheen de jaren is het assortiment gegroeid en vandaag bestaat het uit meer dan 80 producten, gaande van reinigingswatjes tot chocolade of bonen. Producten waarvoor de landbouwers voornamelijk uit het Zuiden een correcte prijs ontvangen. En die geproduceerd worden met respect voor mens en milieu en met milieubewuste methodes. Om de beste garanties te hebben werkt Delhaize dan ook al van in het begin samen met het Fairtrade keurmerk.”

Vooral koekjes, koffie en chocolade zijn populaire Fair Trade producten, en die zitten nu net ook in het schone pakket dat ik mag weggeven. Dat zal smaken, toch?

img_1640

Wat moet je doen?

Veel succes!

 

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.