Dat ik iets met kookwebsites heb, dat wist je misschien al wel. Zeer fijn dan ook als je betrokken wordt bij de lancering van een nieuw kookplatform: 15 gram. Concreet is het een website met véél recepten, keukenverhalen, en een mooie webshop met enkele unieke keuken-must haves.

Schermafbeelding 2015-11-30 om 16.10.23

De website staat sinds vorige week donderdag online, en zit helemaal goed als je’t mij vraagt. Mooie fotografie, strakke vormgeving, en natuurlijk lekkere recepten. Voor de keukenverhalen werden er een aantal foodbloggers gevraagd, waaronder mezelve, meer daarover binnenkort dus!

Het lanceringsfeestje was ook een toppertje! Het vond plaats in de kantoren van Serax, en ik werd gevraagd om iets rond ‘chocoladetaart’ te doen. Ik kwam op het idee om een ‘brownie bar’ te doen: verschillende soorten brownies met daarbij lekkere sausjes, en toppings naar keuze. Ik maakte 3 soorten brownies: de ‘classic’, cheesecake brownies, en een glutenvrije, gezonde versie met avocado zowaar. De lekkerste, wel, ik kan echt niet kiezen! De recepten, die volgen zeer binnenkort!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verder waren er zalige cocktails van Thirst, verrassende ‘raw vegan’ taco’s van Julie’s Lifestyle, en indrukwekkende hapjes van Tommer Catering. Een topcombinatie! Het werd een leuke, gezellige en zeer lekkere avond. De perfecte start voor een knap kookplatform!

15 gram - 9 15 gram - 10

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.