De voorbije maand schreef ik weer enkele artikels voor de culi-website 15 gram, en daar worden dan altijd zeer smakelijke foto’s van gemaakt, die wil ik jullie niet onthouden!

Als ik een favoriete ’tool’ in de keuken moet kiezen, dan staat de spiraalsnijder zeker op de shortlist! Courgettespaghetti FTW. Maar je kan er ook bijvoorbeeld een creatieve Griekse salade mee maken, of rösti van zoete aardappel. Check it out!

carbonara courgette
Courgettespaghetti carbonara
Griekse salade
Griekse salade met een twist

Mijn liefde voor lookbroodjes is groot, in al zijn maten en vormen! Van Italiaanse bruschetta over een cheesy pull apart bread tot Indiase naan met look.

pull apart bread
Cheesy pull apart bread
naan met look
Naan met look

Tot slot schreef ik ook nog een artikel over après-ski kost. In onze chalet in de Italiaanse alpen schotelden wij altijd een hapje voor na het skiën, uiteraard geïnspireerd op de lokale keuken. Dit is een lijstje van de favorieten daar!

kaasfondue
Kaasfondue
antipasti
Italiaanse antipasti
taartiflette
Taartiflette

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

1 Comment

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.