Voor ik het hier in België even voor bekeken hou, moest er natuurlijk ook nog eens op uitgegaan worden met de D’honts, mijn Bourgondische heimat. Voor een adres komen ze dan bij mij aankloppen, en dan pik ik er graag een favoriet van het jaar: en daar hoort J.E.F. ongetwijfeld bij!

Met 6 aanschuiven aan de grote tafel daar: het heeft zo zijn voordelen. Je kan er bijvoorbeeld de ganse kaart bestellen, en dan bordjes laten rouleren op tafel. Het leek een goed plan, maar achteraf moesten we concluderen dat het toch wat veel smaken door mekaar waren, en dus ga je beter voor “slechts” enkele gerechten om te delen. Maar desalniettemin was het voortreffelijk hé, alleen liet de service vanavond een paar steekjes vallen. Weinig attent voor dorstigen aan tafel, hier en daar een bestekje vergeten, karig met brood, … Maar niets waar we niet kunnen doorkijken, met hulp van al die heerlijke gerechten!

Een uitgebreid verslag over J.E.F. deed ik hier al, dus ditmaal hou ik het bij een ‘slideshow’. Zodat je toch nog even mee kan verlekkeren. J.E.F. blijft T.O.P.!

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.