Enkele blogposts geleden deed ik het programma voor Culinaria uit de doeken, en deed ik ook eens zot: ik geef zowaar 2 tickets weg voor vrijdagavond 31 mei! 

Er kwamen heel wat leuke reacties, bijna van allemaal mensen die ik niet ken. Erg leuk om te zien wie hier al eens passeert. Zwaai zwaai naar de onbekende lezer!

En vandaag moest daar een gelukkige winnaar uit gekozen worden. Wegens gebrek aan onschuldige handen hier in huis, schreef ik alle namen die ik kon terugvinden op de Facebook wall van Culinaria (NL posts van 13/5 tot vandaag 20/5) op een papiertje, deed ze in mijn geliefde keukenrobot, liet ik eens goed draaien, en viste er dan deze naam uit!

Proficiat Myriam G! Bedankt voor jouw leuke reactie, en ik neem nog contact met je op via Facebook. We zullen eens kijken of we je aan de George Clooney van de chocolade kunnen voorstellen daar ;-).

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.