Vorige maand schreef ik een eerste reeks artikels voor Goesting Magazine, editie Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Goesting Magazine ken je misschien wel beter als het vroegere ‘Zone 03, Zone 09,…’, die gratis magazines met resto-recensies, interviews met bekende stedelingen, nieuwe winkels enz… die je overal in de stad vond in van die verdeelpalen. Goesting Magazine is van De Persgroep, en zit maandelijks gratis bij Het Laatste Nieuws en De Morgen, je vindt het magazine ook nog op beperkte plaatsen in de stad. Best wel een grote oplage dus :-).

De opdracht was om een aantal topchefs uit Oost- en West-Vlaanderen te interviewen, met de vraag wat hun favoriete adresjes zijn om te winkelen in de provincie, uit hun little black book dus! Zo kwam ik in contact met heel wat gepassioneerde mensen die intensief bezig zijn met topproducten. Ik vind het al bijna jammer dat ik niet in Oost- of West-Vlaanderen woon! Check it out…

Goesting - 2 Goesting - 3 Goesting - 4 Goesting - 5 Goesting - 6

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.