Met die job van mij, soms kom ik toch op de meest fantastische foodie-plaatsen. Vorige week donderdag bijvoorbeeld, met de lancering van het nieuwe kookboek Pure C van Sergio Herman & Syrco Bakker.

Niet alleen mocht ik de man en zijn poulin ontmoeten (ik zwijmel nog na), ik kon er ook proeven van de heerlijke hapjes én kreeg een fantastisch uniek exemplaar van het nieuwe kookboek: Er is namelijk een fout gebeurd bij de druk, en zodoende staat er een lege pagina in het boek. En zoals deze heren (ook fotograaf Tony Le Duc) de perfectie nastreven, werden de reeds 6.500 exemplaren die reeds gedrukt waren, onherroepelijk vernietigd, op 60 exemplaren na. Speciaal voor de perslancering schreven Sergio, Syrco en Tony er een persoonlijke boodschap in op de lege pagina. Mijn gepersonaliseerd boek zal ik voor altijd koesteren!

Ik schreef er een verslag over voor VTM Koken, dat kan je alhier nalezen.

Ondertussen zwijmel ik nog even verder…tumblr_m9vn7zt9AI1qe0430o3_1280OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je kan het wel goed gedrukte boek hier bestellen. 

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.