Come a casa, u allen wel bekend van ‘ik heb geen zin om te koken dus ik steek wel een lasagna’ke in de oven’ zit niet verlegen om een stunt. Voortreffelijk werk meestal van LDV United dat vaak de media haalt.

Deze keer ging het om de lancering van een nieuwe lasagne met volkorenpasta, die je een lekker vol gevoel moet geven. De campagnemakers gingen het niet ver zoeken, en besloten om dit nieuwe product te lanceren in, jawel, een graanveld. Nu moet ik toegeven dat ik niet echt aan voorgemaakte maaltijden ‘in een pakske’ ben, maar met deze leuke pitch van restaurant tussen het graan haalde mijn nieuwsgierigheid het ruimschoots op mijn vooroordelen.


Samen met partner (altijd leuk!) werd ik op een mooie zaterdagmiddag verwacht in … in de groene rand van Brussel. De inkleding was fantastisch, en op elk detail was gelet. Gezellige tafeltjes voor 2 of 4 temidden  van het bijna oogstklare goudgele graan, mooie decoratie met oud-houten kistjes, kipjes in houten kooitjes met kiekengaas, strooibalen om op bij te keuvelen, en ruim personeel die duidelijk de richtlijn hadden gekregen om wedstrijdwinnaars, verenigde pers en enkele weeral-met-hun-gat-in-de-boter-gevallen bloggers het zo comfortabel mogelijk te maken.

De mensen soigneren, dat gaat vaak samen met ze rijkelijk voorzien van eten. En zo pal in’t zonnetje, met een glaasje frisse prosecco erbij, had ik al danig moeite om mij niet te overeten aan de voortreffelijke hapjes, waaronder heerlijke pesto  en een lekker slaatje caprese. En dan moest er nog tweemaal een portie lasagne ‘die goed vult’ komen!


De lasagnes (bolognaise en verdura) kwamen voor mij niet te ontkennen uit een pakje, no surprise there, maar behoorde zeker tot de betere soort. Gepimpt met een fris slaatje is dit best te smaken na een lange vermoeiende dag. En dus ook zonder hapjes en voorgerecht zal je er zeker genoeg aan hebben.

Het dessert, een trio van tiramisu, panna cotta en mascarpone met aardbeien was lekker, maar mijn volle maag verbood mij om die zware verrines nog op te eten.


Het werd uiteindelijk wel een lange middag, 4 uur hebben we daar gezeten, maar alles was dan ook tot in de puntjes verzorgd. Fijn dat ik dit heb mogen meemaken!

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.