Auguri! Of beste wensen, zoals ze ’t in’t Italiaans zeggen! Vorige week lanceerde ik een wedstrijd om een grillpan van Beka te winnen, en ’t wordt dringend tijd om iemand in de grillstrepen te zetten.

Ik heb even moeten nadenken om een originele manier te vinden om een winnaar te kiezen, en dat is me niet echt gelukt (80-uren werkweek weetjewel). Maar fin, na de Kitchenaid en mijn kat een winnaar te laten kiezen, is het deze keer een andere dierbare geworden: mijn lief! Ik vroeg voor de wedstrijd wat er op het Kerstmenu stond, en daar kwamen op Facebook (en hier in de comments) geweldige reacties op. Ik had stuk voor stuk bij iedereen mijn voetjes onder tafel willen schuiven, behalve bij de fondue, niet zo’n fan van. Maar kijk, het was niet aan mij om te kiezen, maar aan Frederic, en die lust nu net wel heel graag fondue! Hij koos er deze reactie uit:

winnaar

Geef toe, ze heeft het ook wel mooi verpakt. En ik geef haar helemaal gelijk, echt niet fijn om heel de avond in de keuken te staan als je volk hebt! Proficiat Christine, ik neem via Facebook contact met je op!

Een geweldig lekker 2015 toegewenst!

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.