Een tijdje geleden mocht ik een hapjesplank van Jamie Oliver weggeven dankzij Pascogifts. De tijd om mee te doen is ondertussen verlopen, maar er moest nog een winnaar gekozen worden!

Onschuldige hand van dienst is de poes Scampi (met slechts 3 muizen en één vogeltje op haar palmares valt dat dus wel mee qua onschuldigheid).

Ik schreef alle namen op die een inzending gedaan hadden op Facebook op een papiertje, en op elk papiertje legde ik een kattenbrokje. Het papiertje met het brokje op dat Scampi het eerst zou opeten, wint de prijs!

1

Het ding is, dat het beestje er meteen op afliep, en gewoon brokje voor brokje begon op te eten :-). Fien V. had dus chance dat haar papiertje op de eerste plaats lag (ik heb de papiertjes wel geschud).

Fien V.’s ideale hapje is:

facebook

Hmm, avocado met garnalen en mayo! Klinkt fantastisch. Je zou bijna denken dus dat het doorgestoken kaart is, ik de ultieme avocado-lover zijnde, maar niet dus. Met dank aan de poes!

4 3 5

Fien, proficiat! Die plank komt jouw richting uit!

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

4 Comments

  1. Ik vind dat ge ook een prijs verdient voor de beste manier ooit om een winnaar te bepalen 🙂 Zalig… made my week on sundayevening 🙂

  2. Fien Vindevogel Reply

    Een originele manier om een winnaar uit te loten !
    Nu, ook gezien mijn familienaam heb ik het niet echt voor poezen, maar toch bedankt Scampi !

    Fien VindeVOGEL

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.