Zondag 19 mei is het World Baking Day. Ik hou wel van een uitdaging, en nog meer van bakken (en nóg meer van opeten), dus ik doe graag mee! Alleen kan ik echt niet kiezen wat ik ga klaarmaken :-s. Graag jullie mening!

 Gezonde brownies met bruine bonen

Hoe komen ze erop? Bruine bonen ipv van bloem gebruiken! En ik lust dat nu eens écht niet graag (bonen hé, brownies, geen probleem), dus daar zit écht wel een challenge in voor mij!

Cake met aardbei, karnemelk en Cointreau, in een pan gebakken
Omdat ik volgende week naar de ‘Cointreau Academy’ ga, en omdat ik ook zo’n grave Le Creuset pan thuis heb, en ik wel eens wil testen of ik er een cake in kan bakken.

Margarita cake
Een collega bracht ooit eens ‘rumcake’ mee uit de Caraïben, en dat smaakte! Cakes zijn hele goede ‘sponsjes’, dus lijkt me dit echt wel een plezant taartje!

Taart met Guinness en chocolade
Oei oei, ik begin hier een alcoholische lijn te zien! Valt het op? Fin, deze staat ook al lang op het ‘to-bake’ lijstje. Guinness is echt wel één van mijn favoriete bieren (niet te vergelijken met Belgische bieren natuurlijk), en ik maakte ook al eens een stoofpotje ermee. Kan niet slecht zijn!

Lemon curd cheesecake
Twee van mijn absolute dessert-favorieten gecombineerd! En hij ziet er nog eens fantastisch uit ook! Ik ben benieuwd of ik er in kan slagen om mijn taart er ook zo goed uit te doen zien…

Fin, wat zou jij kiezen? En wie in de buurt van Antwerpen is zondag of maandag, die mag mij altijd een tweetje sturen (@skaroline), om eens te komen proeven!

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.