Jeuj, de blog valt blijkbaar in de smaak, want Avocadovandeduivel is genomineerd voor de Blogawards, uitgereikt door Weekend Knack. Je voelt ‘em al aankomen, wil jij graag please even de tijd nemen om te stemmen?

Er zijn nog heel wat andere smakelijke blogs genomineerd, dus ik geef je graag ook nog wat stemadvies mee!

In de categorie Deco & Design is Woonblog mijn absolute favoriet.
Voor Persoonlijk kies ik voor Ysabje, ze schrijft zo mooi, vertederend én grappig, en is één van mijn mede-spotters in Antwerpen voor Spotted By Locals. Echt een topmadam! In dezelfde categorie ook nog een favoriet:  Madame Zsazsa, maar iets zegt me dat zij al eeuwige roem tegemoet gaat 😉
In de categorie fotografie is het moeilijk kiezen, want daar zit zowel Dipfico, ook één van de Antwerpspotters, als Wannabes, dat sympathieke concertfotografie-collectief gevestigd.
Ik heb het ongelofelijke genoegen dat ik een plaatsje in de categorie Gastronomie veroverd heb, want daar staan nog enkele andere toppers in, zoals Coolinary, de sympathieke sterrenraper uit Turnhout. Maar laat dat vooral uw stem niet beïnvloeden ;-).
Voor entertainment is het niet moeilijk kiezen, alle heil voor Appelogen.
Als stadsblog kan 2060 van wederom Dipfico, mij het meest bekoren.

Seg, bedankt om te stemmen hé!

Genomineerd voor de blogawards! Yay 🙂

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.