Als ik jarig ben, dan krijg ik al eens graag een bloemeke! En op eender welke andere gelegenheid eigenlijk ook. De eerste verjaardag van Lipton T Fushions bijvoorbeeld?

Een jaar geleden stond er hier bij ons op’t werk aan de inkom een volledige ijskast met de frisse ijsthee’tjes, je kan je wel inbeelden dat ik daar eens regelmatig voorbijwandelde! Na drie blikjes cola light, een anderhalve liter ‘sipwel’ water was dat wel eens aangename afwisseling. En goed ook, na al die frisdrank, want in deze ice tea zitten geen extra kleur-, smaak- of bewaarmiddelen: gewoon groene thee en vruchtensap.

image

Nu zijn we dus een jaar verder, helaas is die frigo al lang weg, maar kijk: een nieuwe leuke actie biedt zich aan, in de vorm van een Facebook-wedstrijd. Via deze link kan je meedoen, en ik hoop dat ze het mij bij Lipton vergeven, maar ik geef jullie alvast het antwoord op de wedstrijdvraag mee: Lipton T Fushions bestaat voor maar liefst 95% uit groene thee. Hopla! Veel succes en hopelijk wordt de berichtgever ook eens in de bloemetjes gezet ;-).

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.