Hoe maak je een zomerse aperoplank? Ik toon je hoe!
Voor de whipped feta
- 100 gr feta
- 3 el Griekse yoghurt
- 10 gr dille
- 10 gr basilicum
- 1 el olijfolie extra vierge
- zwarte peper
Voor de aperoplank
- 1 potje artisjoktapenade
- 1 potje veenbessenconfijt met tijm
- 1 dikke plak Westmalle trappistenkaas
- 1 potje Partymix van blokjes gouda en cheddar
- 80 gr venkelsalami
- 1 sinaasappel, in plakjes
- 1 takje groene druiven
- 5 kumquats
- 1 bakje frambozen
- 1 bakje physalis
- crackers of grissini
- groentechips
- handvol cashewnoten van The Nutty Farmer
- 1 bakje eetbare bloemen
- takjes verse kruiden
Aperoplank
Doe de whipped feta, artisjoktapenade en veenbessenconfijt in kleine kommetjes. Verdeel over de plank.
Schik de kaas en salami op de plank, voeg crackers en chips toe, vul aan met fruit, noten en extra'tjes. Zorg ervoor dat de plank goed vol ligt. Werk af met verse kruiden en eetbare bloemetjes. Serveer meteen!