Ja hoor, daar is Vaderdag weeral. De echte denk ik, niet de exclusief Antwerpse. Maar dat is ook een echte, want ik woon in Antwerpen. Verwarrend allemaal. Het kan geen om twee keer te vieren he, op voorwaarde dat we Moederkesdag dan ook twee keer vieren!

Fin, dat brengt ons bij de vraag: wat nu weeral kopen voor de papa? Wel, ik heb een leuke tip (en spoilers ahead: je kan het zelfs winnen!). Maar eerst een paar simpele vragen: Barbecue’t de papa graag? Check! Verdient uw vader het beste stukske vlees? Check! Look no further… Van de mensen van de originele webshop radbag.be mocht ik een origineel vaderdagcadeau kiezen, om er dan enkele weg te schenken.

Startseitenbanner_498x498px_Vatertag_III_NL

Niet makkelijk kiezen daar, want de shop bulkt van de originele gadgets en grappige hebbedingen, ook voor foodies. Mijn oog viel uiteindelijk op een superleuk gadget: een BBQ-branding tool. Je kan er je steak mee ‘branden’ met een gepersonaliseerde boodschap. Er komt namelijk een resem lettertjes bij, waarmee je jouw originele tekstje op je steak kan zetten. Geweldig toch?

bbq-branding-tool-17f bbq-branding-tool-eae

Ik heb zelf al eens geëxperimenteerd, indoor weliswaar, want het is écht geen BBQ-weer geweest de laatste weken, en ik kreeg het spel niet warm genoeg met mijn gasvuur, maar het gedacht is er he. Maar goed, hoera, ik mag 3 branding tools weggeven. Want niets zegt beter “papa ik zie je graag”, dan “leve vader” gebrandmerkt op een steak.

avocado steak

Hoe? Vertel me wat jij op jouw steak als tekstje zou zetten. Voor jezelf of voor je papa. Je kan dat hieronder doen in de comments, of op de Facebookpagina van Avocado van de Duivel (let op, je hebt maar 16 tekens). Vrijdag 10 juni kies ik er dan 3 winnaars uit, nog net op tijd voor Vaderkesdag! En hopelijk met wat beter BBQ-weer…

Op zoek naar andere originele vaderdagcadeaus? Neem zeker eens een kijkje op radbag.be! En succes he!

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

12 Comments

  1. Piece of steak (en dan zeg ik er bij: Paps, met jou is het altijd…)

    OF

    OPSTEAKER

    OF (als ik er twee had)

    IK ZAG WEL HOE JE NAAR ME STEAK

  2. Make your magic! Want zo’n lettertjes op een mals stukje vlees, dat is toch een beetje magie hé!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.