WIN het origineelste vaderdagcadeau

Ja hoor, daar is Vaderdag weeral. De echte denk ik, niet de exclusief Antwerpse. Maar dat is ook een echte, want ik woon in Antwerpen. Verwarrend allemaal. Het kan geen om twee keer te vieren he, op voorwaarde dat we Moederkesdag dan ook twee keer vieren!

Fin, dat brengt ons bij de vraag: wat nu weeral kopen voor de papa? Wel, ik heb een leuke tip (en spoilers ahead: je kan het zelfs winnen!). Maar eerst een paar simpele vragen: Barbecue’t de papa graag? Check! Verdient uw vader het beste stukske vlees? Check! Look no further… Van de mensen van de originele webshop radbag.be mocht ik een origineel vaderdagcadeau kiezen, om er dan enkele weg te schenken.

Startseitenbanner_498x498px_Vatertag_III_NL

Niet makkelijk kiezen daar, want de shop bulkt van de originele gadgets en grappige hebbedingen, ook voor foodies. Mijn oog viel uiteindelijk op een superleuk gadget: een BBQ-branding tool. Je kan er je steak mee ‘branden’ met een gepersonaliseerde boodschap. Er komt namelijk een resem lettertjes bij, waarmee je jouw originele tekstje op je steak kan zetten. Geweldig toch?

bbq-branding-tool-17f bbq-branding-tool-eae

Ik heb zelf al eens geëxperimenteerd, indoor weliswaar, want het is écht geen BBQ-weer geweest de laatste weken, en ik kreeg het spel niet warm genoeg met mijn gasvuur, maar het gedacht is er he. Maar goed, hoera, ik mag 3 branding tools weggeven. Want niets zegt beter “papa ik zie je graag”, dan “leve vader” gebrandmerkt op een steak.

avocado steak

Hoe? Vertel me wat jij op jouw steak als tekstje zou zetten. Voor jezelf of voor je papa. Je kan dat hieronder doen in de comments, of op de Facebookpagina van Avocado van de Duivel (let op, je hebt maar 16 tekens). Vrijdag 10 juni kies ik er dan 3 winnaars uit, nog net op tijd voor Vaderkesdag! En hopelijk met wat beter BBQ-weer…

Op zoek naar andere originele vaderdagcadeaus? Neem zeker eens een kijkje op radbag.be! En succes he!

12 Reacties

 1. van hulle frederick

  Goe Gebakken !

 2. diederik v.

  Heet Vlees! of Hot Fleisch!

 3. sand spitaels

  Eat me !

 4. katleen

  Best Meat In Town!

 5. Leen

  mmmmm meat.

 6. Kristof Breesch

  Wij maken uw biefstuk 🙂

 7. van de velde bart

  My Precious

 8. Ruth

  Piece of steak (en dan zeg ik er bij: Paps, met jou is het altijd…)

  OF

  OPSTEAKER

  OF (als ik er twee had)

  IK ZAG WEL HOE JE NAAR ME STEAK

 9. Daphne

  The best daddy

 10. sylvie

  Make your magic! Want zo’n lettertjes op een mals stukje vlees, dat is toch een beetje magie hé!

 11. Wendy

  The grill king

 12. marleen

  Grilled by love

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.