Mijn budget weekmenu deze maand in Libelle Lekker!

Erg gecharmeerd was ik toen ik de vraag kreeg van Libelle Lekker of ik een weekmenu wilde samenstellen voor de rubriek ‘Aan de kook, een hele week koken voor 40 euro’. Jawel, 5 gerechten voor 4 personen voor minder dan 40 euro. Niet simpel voor iemand die wekelijks gemakkelijk 150 euro kwijt is in de supermarkt, maar gelukkig had ik nog wel wat blogklassiekers die konden dienen! 40,05 euro in totaal (mits wat basics in je voorraadkast), goed he? Best trots op deze spread in Libelle Lekker!

In het artikel staan er 3 recepten gepubliceerd, dus wie op zoek is naar alle 5 de recepten, lijst ik ze hier nog eens op!

Courgette-pizzabootjes

Crispy aubergineschotel

Flammkuchen

Noedels van zoete aardappel met avocado, koriander en feta

Gnocchi met spek, tomaat en mozzarella

2 Reacties

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.