Tupperware

Ik heb mijn finaal oordeel nog niet geveld over Tupperware. Aan de ene kant maken ze praktisch materiaal met levenslange garantie, aan de andere kant heb ik het niet zo met hun opdringerige ‘verkoopstechnieken’ (ik ben eens mee naar een vergadering geweest van de presentatrices, and I did not like what I saw), en soms is het materiaal ook gewoon niet goed -> bijvoorbeeld de pastamaker en spuitzak die ik vorig jaar kreeg tijdens mijn Tupperware-feestje.

Fin, deze sushimaker is toch wel lichtjes geniaal! Alhoewel, ziet het er niet allemaal een beetje artificieel uit zo? Een echte sushi-chef draait zich gegarandeerd om in zijn graf!

Ik denk dat het nog niet verkrijgbaar is in België, ik wil het in ieder geval wel eens uittesten!

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.