Douwe Egberts

“Hey Caroline, mogen wij jou een proefpakketje opsturen van de nieuwe Douwe Egberts?”, en ik zeg dan nogal gauw ja. Misschien wat te rap, want ik ben eigenlijk niet zo’n koffiedrinker… Een groot pakket werd geleverd op mijn werk, en mijn collega’s kwamen nieuwsgierig meeloeren over mijn schouder wat erin zat: Vier pakjes Douwe Egberts in, het moet gezegd, een prachtige nieuwe retro-verpakking. De pakjes werden uitgedeeld, en ik nam enkel zelf de deca-versie mee naar huis.

In ieder geval, de reacties van collega’s en gasten waren positief, en voor ik het wist stond er alweer een pakketje voor de deur: ditmaal de gerestylede Senseo koffiepadjes! Ik content, want als goede gastvrouw schotel ik graag snel een bakje koffie voor, en met Senseo gaat dat uiteraard vlotjes! Het Senseo-apparaat dat ik ooit op de kop tikte moest vanonder het stof gehaald worden, en zelfs even gefixt: gelukkig bestaan er genoeg productfora om dit snel op te lossen. Alleen heb ik het bakje om twee koffiepads in te leggen niet meer, jammer want dat had je nu net nodig om de nieuwe variant cappuccino te maken, mijn favoriet. Tot zover behoud ik het op een koffiedrink-monopolie bij Caffenation in Antwerpen (of Oud-Sluis quoi).

Maar mijn gasten en de luie chef in mij die rap rap tiramisu wil maken zijn zeer tevreden! Knappe restyling van Douwe Egberts! 

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.