Dagen Zonder Vlees

Je had het wel al door: ik doe mee aan Dagen Zonder Vlees. Ik mocht er zelfs een artikel over schrijven voor De Standaard Online. Welkom trouwens, nieuwe lezers van de blog via De Standaard!

Absolute onthouding is me trouwens nog niet gelukt. Van de 19 maaltijden (ontbijt en tussendoortjes niet meegerekend, die zijn sowieso vlees-en visvrij) die ik sinds de start verorberd heb, waren er twee met vis (restaurant & mosselen) en twee met vlees (receptie & PIVA).

Als ik zelf kook, of er is keuze, heb ik dus altijd voor de vegetarische optie gekozen. Op die receptie werden de hapjes bijvoorbeeld verzorgd door Hertog Jan, dat kan een mens toch niet laten liggen?! En mosselen, dat is vaak het enige van ‘vlees’ dat een vegetariër eet? Zo zie je maar, zo maakt iedereen zijn eigen regeltjes… Ach ja, zolang je je er maar goed bij voelt! En dat is echt wel het geval bij mij, ik voel me zowaar een beetje ‘ontgift’!

En toch kijk ik uit naar dat lammetje met Pasen 😉

Dagen Zonder Vlees

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.