Catering

Catering, dat doe ik ook!

Het begon allemaal met mijn zus die trouwde. Ik had haar gevraagd of ik “enkele hapjes” tijdens de receptie mocht maken. Dat werd uiteindelijk een uitgebreid buffet, met hapjes van over heel de wereld (naar analogie met mijn zus, de wereldreiziger). Ik wilde natuurlijk zelf ook een beetje van het feest kunnen genieten, dus maakte ik ook een uitgebreide planning, draaiboek, schakelde enkele helpende handen tijdens het feest in,… Fin, al dat georganiseer en op voorhand recepten uitdenken en testen, het beviel me wel!

En het resultaat mocht er zijn. Ik was tevreden, mijn zus en man ook, en ook de gasten (ok toegegeven, véél familie, die moeten wel zeggen dat het goed is). Maar al snel kwamen er vragen van gasten die aanwezig waren op die receptie of ik dat ook voor hun verjaardagsfeest, trouw, bar mitzwa enz. wilde doen. En zo ging de bal aan het rollen.

Ik vroeg mijn eigen BTW-nummer aan (en heb ondertussen ook mijn koksdiploma), en zo kan je bij mij terecht voor jouw evenement! Ondertussen deed ik al vele trouwfeesten, homecookings, thema-etentjes, doopfeesten, kookworkshops, … U vraagt, ik euh, kook!

Ik heb geen lijsten met hapjes met prijzen, maar probeer altijd voor een persoonlijke aanpak te gaan. Samen bespreken bij een lekker stukje taart of al eens enkele hapjes voorproeven, een leuke manier om mekaar en jouw culinaire voorkeuren te leren kennen.

Nog even enkele specialiteiten op een rijtje:

 • Hartige en zoete taarten
 • Thaïse, Italiaanse & Marokkaanse keuken
 • Buffetten
 • Gezonde, eerlijke producten en altijd versgemaakt
 • Creatieve hapjes

Vragen of een vrijblijvende offerte? Neem contact op.

5 Reacties

 1. Inge Leyssens

  Beste,
  Is mijn vorig bericht aangekomen? Het ging over een vraag over de catering van ons trouwfeest. Ik ben bang dat er iets niet helemaal goed ging 🙂
  Bedankt alvast!
  Inge Leyssens

 2. Beste Caroline,

  Leuke blog dat je hebt!
  Ik vroeg me af of jij ook schrijft over foodtrucks?

  Ik heb namelijk een foodtruck en ben op zoek naar mensen die mijn concept wat willen promoten.

  Als je een e-mail geeft, kan ik je wat brochures doorsturen om te kijken wat je ervan vindt.
  Je kan natuurlijk komen proeven dan!

  Mijn nummer is 0479718720!

  Ik hoop op een berichtje terug.

  Met vriendelijke groeten,

  Pieter

 3. Ellen Benaets

  Hallo, ik ben op zoek naar iemand die lekkere en originele hapjes wil maken voor ons jubileumfeestje op 11 maart (10 jaar getrouwd!). Ben jij nog vrij? Ik proefde je werk vorig jaar op het tuinfeest van Miette en vond het heerlijk!

  Veel groeten en hopelijk tot gauw!
  Ellen

  • Caroline Dhont

   Hallo Ellen,

   Wij zijn dan op skivakantie, dus dat gaat helaas niet lukken, sorry!

 4. Barbara

  Beste,

  Ben je nog vrij op zaterdag 9 september 2017?
  Mijn man en ik geven een trouw/familiefeest, we zijn afgelopen zomer in Canada getrouwd en geven nu een feest voor de familie hier.
  Hoe geraken we in contact?

  Ik hoor het graag!

  Mvg,

  John & Barbara

Plaats een reactie