Bia Mara in Antwerpen

Yes, er is een filiaal van Bia Mara opengegaan in Antwerpen! Ik keek al geringe tijd watertandend mee op hun instagamaccount naar de originele combinaties van fish & chips die ze in Brussel maken. Sinds een goede maand openden ze ook een filiaal in Antwerpen, en ik ben helemaal fan!
biamara3

biamara2 biamara5
Ik streek er al eens met mijn ouders neer, die even aangenaam verrast waren als ik. De verse (en verantwoorde!) vis, in een panko- of tempurajasje, de heerlijke ‘met de losse pols’ gesneden frietjes, en dan die sauskes! Zo origineel en doordacht allemaal, daar scoor je mee bij mij! Je hebt een flinke portie fish & chips met sausje al voor 12 euro, en je hebt daar echt goed mee gegeten. Schappelijk toch? Daarbij serveren ze een heleboel originele biertjes van eigen bodem, maar ook uit de UK/Ierland.
biamara7 biamara6Onlangs werd ik ook uitgenodigd voor een feestje bij Bia Mara, omdat ze voortaan ook vistaco’s serveren. Het restaurant werd helemaal omgebouwd tot originele feestlocatie, en er werd gul rondgegaan met de bekende fish & chips combo’s, en ook de nieuwe vis- en inktvistaco’s. Daarnaast werden er een heleboel originele cocktails geserveerd, waar ik natuurlijk maar eens heel even kon sippen. Achterin is er ook nog een zaaltje waar je zelf een feestje kan organiseren.

biamara1
Een echte aanwinst voor onze stad, en echt op een toplocatie: in het straatje tussen de kathedraal en de Grote Markt. See you there?

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.