Antwerpen’s eerste Happy Hour bij Bar Chine

Onlangs werd me gevraagd door de Westwing gids voor foodies wat één van mijn favoriete plekjes in Antwerpen is. Bij deze!

Iets wat in andere steden als Brussel, Londen of Berlijn een goed ingeburgerde traditie is, leek tot voor kort nog niet te bestaan in mijn hometown Antwerpen: Happy Hour! Geselecteerde hapjes en drankjes aan een verminderd tarief om in de late namiddag, bij voorkeur op een zonnig terrasje, te genieten van het leven. Wat wil je nog meer?
Leuk nieuwtje dan ook dat één van mijn favoriete plekjes in Antwerpen, Bar Chine op de Draakplaats, het voortouw neemt! Elke maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kan je er tussen 16u en 17u30 genieten van een aantal drankjes en hapjes aan sterk verminderde tarieven (tussen de € 1,5 en € 6)! Mijn favorieten? De heerlijke ‘Blushing Dragon’-cocktail en een ge-wel-dige kimchi dog!

bar chine happy hour - 1

Na 17u30 kan je er uiteraard ook nog terecht, voor een apero, cocktails, speciale wijntjes, sake, lekkere finger food met Kantonese inslag, bedoeld om te delen. Of er zijn ook enkele grotere gerechten om er een volledige maaltijd van te maken. Lunch is er ook nog op vrijdag van 12 tot 14u.

barchine_kimchidog

Bar Chine
Draakplaats 3
2018 Antwerpen
Reserveren via 035012811 of de website
Gesloten op dinsdag en woensdag

Andere ‘hotspots’ in België en Nederland vind je hier. 

2 Reacties

  1. Kimchidog?? Oh zalig, goeie tip! Ik durf het bijna niet zeggen maar Gent loopt toch altijd serieus achter op dat vlak…

    • Hi Claire, ja die kimchidog is echt overheerlijk! Tripje naar Antwerpen waard! Maar wees gerust, er zijn ook tal van adresjes in Gent waar ik jaloers op ben hoor! Zoals Alberte, Cochon De Luxe, De Superette… Altijd leuk voor uitstapjes dus 🙂

Plaats een reactie